index
foto by fixca
23
[So]
SLAVONICE 2008 | NAROZENINY
HANA&VOTAVA
| BESIDKA
SLAVONICE
Letos se po 11 konalo setkání ve Slavonicích (pokud se úplně nemýlím). Začátek byl v pátek, ale naše výprava dorazila až v sobotu. To mělo za následek, že jsme nepotkali pana řídíciho :( a bandu pátečních nohsledů. Když ne jinak, tedy aspoň takto: "Votavo, pěkné narozeniny!".
Letošní akce byla zajímavá kromě narozenin, také utajenou Kunovou cvícou, o které věděl pouze Kuna :), to je tedy tajnůstkář! Cesta na místo se stala sedmihodinovým výletem, i když průměrná rychlost našeho samohybu byla cca 70 km/h. Nikdo se ale nedivil, tento jev je běžný. Po cestě jsme potkali Rozkoš, Peklo jsme nenašli.
Besídka se po příjezdu zdála neplná a velmi klidná. Známé ticho před bouří bylo prolomeno po dvanácte hodině, kdy Bobino v novém oblečku od Standy začal diktovat zábavu z barových výšin! Mezi účastníky se zjevili i 2 kazišuci, nutno podotknout že nechtěli! Slečna Dada mlátila sklem o zem, jak se jí to líbí :)
Po ránu se konala tradiční návštěva pamětihodností. V rámci běhu z věžních schodů Sonyboy vykroužil u vstupních dveří krásnou trajektorii, na konci se střetl s cca 12 letým chlapečkem, který poznal s pláčem co je rugby.
Všem se podařilo vyčerpat veškerý kredit. V této disciplíně vedl především pan Kokin, kdy jeho míra zadlužení stoupala každou minutou. A tak se stalo, že v hospodě dostal smažák a malé pivo zdarma. Holt cesta jižní Moravou je překrásná.
A nakonec šílené moudro z radiopřijímače: "...Život je hoboj, kouří jak Cesna, padá s volným ptákem a dole se třpytí rakve..."
crazy time in da bar
bobinoDANCEtime
tradiční slavonické atrakce
cesta do/ze slavonic etc.
no comment