foto by mag
27.9.
2003
[So]
SVATBA RICHARDA A HANKY | OPEN
AIR
| POHOŠTĚNÍ
MUSIC
Tak už je to tady. V sobotu na zámku KUKS proběhla stavba našich kamarádů - Richarda a Hanky. Tož sme hébli stehnem a dohrnuli tam hodit čučku jak to šlape. Obřad probíhal v zámeckém parku. Pod širým nebem. A to opravdu stálo za to! Akce trvala asi 1,5 hodiny, kdy pan farář vykonával svůj úřad. Poté propuklo malé občerstvení s hudebním doprovedem neživým. K mání byla i vyjížďka kočárem. Navečer se oslava přesunula do místní hospůdky. V sále byl guláš. Hurá. A hudba. A alkohol :) A to nás baví. Prostě jedna z nejlepších svateb co jsem viděl. Přejí hodně štěstí! papuč přenos

Info o počasí:
27.9.2003 Slabá studená fronta postupuje přes severní polovinu Německa k východu a jen částečně ovlivňuje počasí na severu našeho území. Dnes bylo skoro počasí s proměnlivou oblačností, teploty vystoupily na 18 až 22°C. Foukal jen slabý proměnlivý vítr do 5 m/s.
28.9.2003 Teplá fronta postupuje přes Bavorsko k severovýchodu a svým okrajem ovlivňuje počasí na západě našeho území. Zpočátku dne bylo počasí s proměnlivou, spíše menší, oblačností, Během dne od jihozápadu přibývalo oblačnosti a vykstoval se i déšť. Teploty vystoupily na 17 až 22°C. Foukal slabý jižní až východní vítr do 5 m/s.